Simone: Kindness will always pay off

De reis was een aangename ervaring. Ik wist niet goed wat ik moest verwachten, omdat ik nog nooit buiten Europa was geweest. Daardoor heb ik super mooie dingen gezien, ervaren en gegeten. Een van de hoogtepunten was dan ook het bijwonen van een operatie. Dit was enorm interessant en zat er met mijn neus bovenop. Na de operatie zat ik volgens mijn reisgenoten te stralen.

Een ander top hoogtepunt wat ik heb mogen ervaren was dat vriendelijkheid altijd wordt beloond. Dit is ook gelijk iets wat ik heb geleerd en mee neem naar Nederland. Ik heb het geluk gehad dat ik de beloning van vriendelijkheid ook heb gezien. Zo werd ik bijvoorbeeld mee genomen door een van de studenten naar een prachtige plek in de leprakolonie.

Add comment

Security code
Refresh

EN project summary and globe

Stay informed about Netherlands Leprosy Relief

Afbeelding lepraFacebook twitter youtube

Stay informed about the Liliane Fonds

LilianefondsFacebooktwitteryoutube

Supported by

postcodeloterij